Merhaba,
Sayfa görüntülenmiyor HTTP ERROR 500 hatası yazıyor admin paneline dahi giremiyorum neden yapar yardımcı olabilir misiniz ? Prestashop ta çok yeniyim çözüm bulamadım site adresi : www.decolant.com
Merhaba,
Sayfa görüntülenmiyor HTTP ERROR 500 hatası yazıyor admin paneline dahi giremiyorum neden yapar yardımcı olabilir misiniz ? Prestashop ta çok yeniyim çözüm bulamadım site adresi : www.decolant.com
Problem düzeldi türkçe karakter hatası nedeniyle veriyormuş config.inc dosyasına
setlocale(LC_CTYPE, $locale.'.UTF-8', $locale.'.utf8');
bu satırı bulup
setlocale başına // eklediğimde düzeldi
merhaba sitemde prestashop 1.7.6.8 yüklü modülleri güncelledim ve güncelleme sonrası sitem açılmadı hosting firması ile görüştüm ve hata ayıklama modunu aktif ederek sitenin admin paneline girmeyi başardım ancak gösterge panelinde /home/u9761720/public_html/modules/welcome/OnBoarding/Configuration.php dosyasında 277 satırında Unknown error
[4096] Argument 2 passed to OnBoarding\Configuration::generateSfBaseUrl() must be an instance of OnBoarding\string, string given, called in /home/u9761720/public_html/modules/welcome/OnBoarding/Configuration.php on line 50 and defined
/home/u9761720/public_html/modules/welcome/OnBoarding/Configuration.php dosyasında 277 satırında Unknown error
[4096] Argument 2 passed to OnBoarding\Configuration::generateSfBaseUrl() must be an instance of OnBoarding\string, string given, called in /home/u9761720/public_html/modules/welcome/OnBoarding/Configuration.php on line 124 and defined
/home/u9761720/public_html/modules/welcome/OnBoarding/Configuration.php dosyasında 277 satırında Unknown error
[4096] Argument 2 passed to OnBoarding\Configuration::generateSfBaseUrl() must be an instance of OnBoarding\string, string given, called in /home/u9761720/public_html/modules/welcome/OnBoarding/Configuration.php on line 258 and defined
şeklinde hata alıyorum yardımcı olabilirmisiniz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)